Stel ons uw vraag

🏠  >   Gevelrenovatie   >   Gevelrenovatie Noordwijkerhout


De specialist in gevelreiniging en gevelrenovatie van Noordwijkerhout

Gevelreiniging, de gevel opnieuw voegen of een complete gevelrenovatie dat is wat wij dagelijks doen en blij van worden!

Gevelrenovatie Noordwijkerhout P. Prak gevelrenovatie P. Prak gevelrenovatie
Offerte aanvragen

Gevelreiniging & gevelrenovatie in Noordwijkerhout


Op zoek naar een specialist met ervaring in gevelreiniging en gevelrenovatie in Noordwijkerhout? Wij kunnen u helpen! Met een gevelreiniging of gevelrenovatie beschermt u de gevel niet alleen tegen weersinvloeden en vervuiling maar krijgt de gevel ook zijn uitstraling weer terug. Door een professionele gevelreiniging of renovatie ziet uw gevel in Noordwijkerhout er weer uit als nieuw. Op deze pagina leest u veel meer over de mogelijkheden voor het reinigen of renoveren van uw gevel in Noordwijkerhout.


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materieel

waarom gevelreiniging Noordwijkerhout

Waarom gevelreiniging in Noordwijkerhout

Uw gevel in Noordwijkerhout staat het hele jaar onder invloed van het Nederlandse klimaat, uitlaatgassen van het verkeer en uitstoot van de industrie. De meest gebruikte materialen zoals baksteen, zand en cement bestaan uit mineralen die hierdoor worden aangetast. Hoe langer u wacht met een gevelreiniging of gevelrenovatie, des te meer de kwaliteit en uitstraling achteruit gaat. Wacht daarom niet te lang en voorkom problemen en hoge herstelkosten aan uw gevel in Noordwijkerhout.

waarom gevelreiniging Noordwijkerhout

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan.
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

Er zijn verschillende manieren van gevelreiniging in Noordwijkerhout

Zo kunt u kiezen voor gevelreiniging dmv stoomcleanen met de gepatenteerde “Kokend Heetwater Techniek”. Voor het stoomcleanen maken wij alleen gebruik van water zonder toevoegingen van chemicaliën. Het water heeft een temperatuur van 100° celsius wat voor het thermoshock effect zorgt en dat het vuil oplost in het hete water. Stoomcleanen is de meest milieuvriendelijke en voordelige manier van gevelreiniging. Dit type gevelreiniging kan zonder problemen meermaals herhaald worden zonder de stenen of voeg te beschadigen.

Gevelreiniging via stoomcleanen is ideaal voor
✓ Groene aanslag zoals algen, mossen en schimmels
✓ Klimop resten
✓ Witte kalkzandsteen
✓ Lichte vervuiling op de gele steen
✓ Gevelreiniging rode baksteen voor een optimale
werking van het impregneermiddel
✓ MBI betonsteen
✓ Betonranden en betonplaten
✓ Gestucte en geschilderde gevels
✓ Reguliere schoonmaak

gevelreiniging in Noordwijkerhout
Offerte aanvragen

Gevel Softstralen in Noordwijkerhout

Als de gevel te vervuild is en stoomcleanen geen bevredigend resultaat zal opleveren kunnen wij de gevel ook nog softstralen. Bij de zwaardere of meer ernstige vervuiling is dit een mooie oplossing want ook dan kunnen wij uw gevel weer in nieuwstaat brengen door de gevel te stralen. Met ons TORBO® softstraal systeem kunnen wij alle soorten gevels en monumentale panden reinigen. Hiermee is het ook mogelijk voegbesparend te werken.

Gevelreiniging via softstralen is ideaal voor:

✓ Gele steen met vervuiling
✓ Gele steen met vergrauwing of verwering
✓ Lichte baksteen met vergrauwing
✓ Rode baksteen met zwarte aanslag van roet
✓ Witte aanslag en zoutuitbloei
✓ Verf verwijderen

Gevelrenovatie in Noordwijkerhout

Soms is het nodig om een gevelrenovatie van uw woning in Noordwijkerhout uit te voeren. Als bijvoorbeeld het voegwerk verzand is, scheuren in het metselwerk of roestige ankers in de gevel waardoor die ontzet is. Bij een complete gevelrenovatie wordt de gevel eerst gereinigd en het oude voegwerk verwijderd. Indien nodig wordt in overleg de scheuren, stenen en beschadigingen aan het metselwerk hersteld. Daarna voegen we gevel af met de gewenste voeg en wordt alles geïmpregneerd. Het uiteindelijke resultaat is een gevel zo goed als nieuw die er weer jaren tegen aan kan!

Wat wij doen met een complete gevelrenovatie

• Steigers opbouwen
• Reinigen van de gevel dmv stoomcleanen of stralen
• Oud voegwerk uithakken/uitslijpen
• Scheuren en beschadigingen in de gevel herstellen
• Vervangen van stenen
• Gevel opnieuw voegen
• Impregneren

gevelrenovatie in Noordwijkerhout
gevel voegen in Noordwijkerhout

Gevel voegen in Noordwijkerhout

Heeft uw gevel in Noordwijkerhout last van verzande of afgebrokkelde voegen? Zoekt u een specialist in het voegen van gevels in Noordwijkerhout. De ervaren vakmannen van P. Prak gevelrenovatie lossen dit graag voor u op. Door het voegwerk te vervangen is uw gevel weer in een optimale staat om bescherming te bieden.

Bijkomend voordeel is dat de gevel er ook weer als nieuw uit ziet doordat de voeg voor een groot gedeelte de uitstraling bepaalt. Met de juiste kleur voeg in de gevel kunt u een opvallende of juist een rustig beeld vormen. Door het uithakken of uitslijpen van het voegwerk kunnen wij weer een gezonde en mooie voeg aanbrengen in uw gevel. Wilt u gewoon strakke platvolle voeg of een snijvoeg dan zorgen wij daarvoor.

gevel voegen in Noordwijkerhout

Impregneren van uw gevel in Noordwijkerhout

Veelal na een gevelreiniging of gevelrenovatie impregneren wij ook gevels in Noordwijkerhout. Dit zullen wij ook ten alle tijden adviseren vanwege de meerwaarde die het geeft om uw gevel in Noordwijkerhout in een goede staat te behouden. Wij impregneren door het impregneermiddel over de gevel te laten vloeien waardoor een water- en vuilafstotende beschermlaag ontstaat.

Doordat er geen wateropname van de steen is, hebben algen, mossen en vervuiling minder kans om zich te hechten aan de gevel. Hierdoor blijft uw gevel in Noordwijkerhout langer in een goede conditie, langer schoon en is makkelijker te reinigen. Het impregneermiddel is 90-95% waterdamp doorlatend zodat de gevel blijft ademen en doordat buitenmuren droog blijven zal ook het energieverbruik omlaag gaan wat weer een pluspunt is voor het milieu!

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Noordwijkerhout

Nu u een beeld heeft van wat een gevelreiniging van uw gevel in Noordwijkerhout inhoudt. Willen wij u ook graag vertellen waarom wij de juiste partij zijn voor een professionele reiniging of renovatie.

Met ruim 40 jaar ervaring, 350+ gereinigde en gerenoveerde gevels en 400+ tevreden klanten is geen enkele gevel een te grote uitdaging voor ons. Wij staan voor persoonlijk contact, service en kwaliteit. Bij ons bent u geen nummertje en pakken wij elke klus van klein naar groot met dezelfde professionele standaard op. Een tevreden klant is immers het beste visitekaartje. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en op verzoek maken we zonder verdere verplichtingen een proefstuk voor gevelreiniging in Noordwijkerhout.

40

Jaar ervaring in gevelreiniging

300

Gevels gereinigd

100

Daken gereinigd

400

Tevreden klanten gingen u voor

Kosten gevelreiniging in Noordwijkerhout

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Noordwijkerhout heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een uw gevel te onderhouden. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld een gevelreiniging in Noordwijkerhout. Wij hebben geen vaste m2 prijs maar we hebben wel een indicatie van de kosten voor een gevelreiniging in Noordwijkerhout geven. Een complete gevelrenovatie is toch meer maatwerk dan een gemiddelde prijs te geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vindt u een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Noordwijkerhout. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bekijk het resultaat van gevelreiniging en gevelrenovatie in Noordwijkerhout

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv TORBO® Softstralen

TORBO®️ softstraal systeem originele staat TORBO®️ softstraal systeem resultaat

Overige diensten die wij uitvoeren in Noordwijkerhout