home  >   Diensten


Gevelreiniging & gevelrenovatie diensten

Prak Gevelrenovatie verlengt de levensduur van uw woning met uiteenlopende dienstverlening.

Bekijk onze diensten ⬇ 🕻 023 208 4033
gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Ontdek onze diensten

Bij Prak Gevelrenovatie begrijpen we dat elke gevel uniek is. Het gaat niet alleen om de structuur en de materialen waarmee het is gebouwd, maar ook om het verhaal en de geschiedenis die het vertegenwoordigt. Onze diensten weerspiegelen deze overtuiging en daarom hebben wij een scala aan diensten ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw gevel.

Van grondige gevelreiniging die jaren van vervuiling en verwaarlozing wegspoelt, tot deskundige gevelrenovatie die de originele charme en integriteit van uw pand herstelt – wij zijn toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit. Ons team van professionals is niet alleen getraind in de nieuwste technieken, maar ook doordrenkt met een passie om elk project te transformeren in een meesterwerk.

Ontdek hieronder meer over onze uitgebreide diensten en hoe we samen kunnen werken om uw gevel weer te laten stralen zoals het bedoeld was.

Dit zeggen onze klanten"Vakkundig bedrijf, ze werken netjes, ruimen alles elke dag keurig op, en leveren mooi werk. We zijn lang bezig geweest om een bedrijf te vinden die ons een goed gevoel gaf en die een goeie prijs voor onze gevelrenovatie gaf. Wij hebben geen spijt en zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen."

- R. de Boer


"Onze door klimop lelijk geworden schuurmuur is door Piet Prak en Co weer als nieuw schoongemaakt, superstrak opnieuw gevoegd en als kers op de taart ook nog voorzien van een coatinglaag. Zeer tevreden klant."

- Bert & Sandra


"De gevel ziet er weer top uit dankzij Piet Prak en zijn team! Ondanks dat het weer tegenzat en het een lang project is geworden, is de communicatie open en transparant geweest. We wisten precies waar we stonden. Naast kwalitatief goed werk, ook een fijne communicatie. Ik beveel ze van harte aan."

- Sandra Been


"Als VVE Karel Doormanlaan 52-86 hebben we P. Prak gevelrenovatie onze voor en zijgevel laten renoveren (voegen, zandstralen, impregneren). Al die tijd heb ik als voorzitter van de VVE fijn en snel contact gehad met Piet via whatsapp waardoor alles altijd in goed overleg en vlekkeloos verliep. Aardige mensen in dienst en het eindresultaat spreekt voor zich."

- Robin El-Hage


"We zijn heel erg tevreden met het resultaat. En zeer blij dat we gekozen hebben voor dit bedrijf. De gevels zijn heel mooi geworden, afwerking is ook netjes en het werd gelukkig mooi schoon achter gelaten. Goed team, fijne mensen. Echt top! En we waren ook blij met Piet zijn kundige adviezen. Betrouwbaar en goede communicatie. Dank jullie wel!"

- Anneke Verburg


"Prak Gevelrenovatie heeft bewezen dat men waarmaakt wat men belooft op haar website. Prak heeft een goede naam in de gevelrenovatie markt en dat blijkt ook uit het feit dat je wat geduld moet hebben voordat men aan jouw (gevel)wensen toekomt. Vooral de aandacht voor details bij het reinigen getuigt van het vakmanschap van Prak Gevelrenovatie."

- Henk De Ridder

Waar wij gevels renoveren