Home  >   Diensten  >   Dakreiniging


Professionele Dakreiniging

Een gereinigd dak ziet er niet alleen esthetisch mooi uit, maar beschermt uw dak tegen alle weersinvloeden.

Meer informatie ⬇ 🕻 023 208 4033
Dakreiniging voor Dakreiniging resultaat
Offerte aanvragen

Dakpannen reinigen voorkomt problemen


Dakreiniging in het Nederlandse klimaat is geen overbodige luxe. Mossen, algen, groen- en zwarte aanslag vervuilen en tasten uw dakpannen aan. Daarom is dakreiniging niet alleen esthetisch belangrijk maar het kan op termijn ook problemen voorkomen. Als professionele dakreiniger met jarenlange ervaring staat P. Prak Gevelrenovatie voor u klaar met vrijblijvend advies.


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materiaal


Lokaal bedrijf

Dak reinigen met gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek

Dakreiniging met de Kokend Heetwater techniek is een milieuvriendelijke techniek waarbij alleen water (100 graden celsius) zonder chemicaliën wordt gebruikt. Vervuiling, mossen, algen, groene- en zwarte aanslag verdwijnen hierdoor en ziet het dak er weer verzorgd en netjes uit. Het effect van deze dakreiniging is direct zichtbaar. Door het dak te reinigen en te onderhouden verlengt u de levensduur en bespaart u op het vervangen en repareren van de dakpannen. De uitstraling van uw woning of bedrijfspand gaat er flink op vooruit. Een mooi en schoon dak, wie wilt dat nou niet!

Dakreiniging Kokend Heetwater Techniek
Dakreiniging voor elk type dak door P.Prak Reinigingstechniek

Dakreiniging voor elk type dak

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle daken. Bij P. Prak Gevelrenovatie zijn we ruim ervaren in de dakreiniging. Wij reinigen daken van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en bedrijfspanden. Of u nu betonnen, keramische of geglazuurde dakpannen heeft of een andere soort dakbedekking, wij kunnen onze apparatuur op elke situatie aanpassen dmv gepaste of lage druk en temperatuur.

Dak coaten: Bescherming van de dakpannen

Na de dakreiniging kunt u de dakpannen voor meerdere jaren beschermen door het te impregneren met een speciaal voor dakpannen bestemd impregneermiddel. Door het impregneren worden de dakpannen vuil en waterafstotend wat vooral een pluspunt is bij de oudere en poreuze dakpannen en is er vaak geen noodzaak om de dakpannen te vervangen.

Offerte aanvragen

Bekijk het resultaat van dakreiniging

Dakreiniging voor Dakreiniging resultaat

Dakreining en onderhoud is voordeliger dan vervangen!

Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.