Stel ons uw vraag

Professionele Schoorsteenrenovatie

Uw schoorsteen weer in nieuwstaat!

Gevelrenovatie P. Pronk gevelrenovatie P. Pronk gevelrenovatie
Offerte aanvragen

Specialist in schoorsteenrenovatie


U ziet het niet of heeft er geen aandacht voor doordat ze meestal hoog op het dak zitten. De schoorsteen staat bloot aan allerlei weersinvloeden en vervuiling met vaak mos en algen groei als uitkomst. Dit kan allerlei nare gevolgen hebben zoals vochtdoorslag, lekkages en beschadigd voegwerk. P.Prak Reinigingstechniek is de specialist om uw schoorsteen weer in nieuwstaat te brengen!


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materieel

Terrasreiniging door P. Prak Gevelrenovatie

Waarom schoorsteenrenovatie?

Doordat de schoorsteen het hele jaar door bloot staat aan allerlei weersinvloeden en vervuiling, vorm zich mos en algen op de schoorsteen. Hierdoor gaan de voegen vaak verzanden en de mossen groeien steeds dieper in de schoorsteen totdat er niks meer in zit met lekkages tot gevolg. Om dit te voorkomen is het verstandig eens in de zoveel tijd de schoorsteen te reinigen en te impregneren ter bescherming.

Wanneer de voegen zodanig zijn aangetast kunnen wij deze verwijderen dmv van het uitfrezen of slijpen van de voegen zodat er op het metselwerk geen impact plaats vindt dat de schoorsteen kan beschadigen. Tot de mogelijkheden behoort ook een nieuwe schoorsteenkop aanbrengen, het loodwerk te repareren of te vernieuwen rondom de schoorsteen.

Schoorsteenreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

De schoorsteen reinigen wij door het te stoomcleanen met de gepatenteerde "Kokend Heetwater Techniek®" van Waterkracht BV. Dit gebeurt zonder chemicalien of één ander soort reinigingsmiddel wat slecht voor het milieu of het dak kan zijn. Na het reinigen is het verstandig om de schoorsteen te impregneren wat het metselwerk weer water en vuilafstotend maakt en daarmee ook bescherming biedt tegen nieuwe aangroei van algen en mossen.

Terrasreiniging door P. Prak Gevelrenovatie

Bekijk het resultaat van schoorsteenrenovatie

gevelrenovatie originele staat gevelrenovatie resultaat

Schoorsteenrenovatie voorkomt nare problemen zoals vochtschade

Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan via onderstaand formulier

Neem Contact met ons op