Wij zijn de gevelreiniging specialist in Castricum

Gevelrenovatie P. Pronk gevelrenovatie P. Pronk gevelrenovatie
Offerte aanvragen

Gevelreiniging in Castricum


Is uw gevel in Castricum niet meer zoals het was toen u het pand aankocht en wilt u de gevel graag weer in dezelfde mooi staat zien als destijds? Dat kan! Wij zijn de specialist op het gebied van gevelreiniging in Castricum. Met gevelreiniging in Castricum brengt u niet alleen uw gevel terug in nieuwstaat, maar beschermt u deze ook tegen alle weersinvloeden en vervuiling van buitenaf. Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden voor uw gevel in Castricum.


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materieel

Waarom gevelreiniging in Castricum

Uw gevel in Castricum staat het hele jaar onder invloed van de zon, regen, vorst, en dan nog de uitlaatgassen van het verkeer en uitstoot van de industrie. Veel van de meest gebruikte materialen zoals baksteen, kalkzandsteen, natuursteen, beton, metsel en voegspecie bestaan uit mineralen die hierdoor worden aangetast. Veel voorkomende problemen zijn de algen en mossen, zwarte aanslag (roet, fijnstof, uitstoot industrie en verkeer) en het vergrauwen/verweren van de gele baksteen.

Doordat meestal de gevel niet op tijd gereinigd wordt, gaat de uitstraling en kwaliteit alleen maar verder achteruit. De vervuiling krijgt vrijspel en tast uw gevel steeds verder aan met mogelijke beschadigingen als gevolg. Wacht dus niet te lang en voorkom hoge herstelkosten aan uw gevel in Castricum door tijdig voor een gevelreiniging te kiezen! Wij helpen u graag met een grondige gevelreiniging of gevelrenovatie in Castricum

Impregneren van uw gevel in Castricum

Veelal na een gevelreiniging of gevelrenovatie impregneren wij ook de gevels in Castricum. Dit zullen wij ook ten alle tijden adviseren vanwege de meerwaarde die het geeft om de gevel in Castricum in een goede staat te behouden. Wij impregneren door het impregneermiddel over de gevel te laten vloeien waardoor een water- en vuilafstotende beschermlaag ontstaat.

Doordat er geen wateropname van de steen is, hebben algen, mossen en vervuiling minder kans om zich te hechten aan de gevel. Hierdoor blijft uw gevel in Castricum langer in een goede conditie, langer schoon en is makkelijker te reinigen. Het impregneermiddel is waterdamp doorlatend zodat de gevel blijft ademen, en doordat buitenmuren droog blijven zal ook het energieverbruik omlaag gaan wat weer een pluspunt is voor het milieu!

gevelimpregneren in Castricum
Offerte aanvragen

Kosten gevelreiniging in Castricum

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Castricum heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een gevelreiniging tijdig uit te voeren. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een gevelreiniging in Castricum. Wij hebben geen vaste prijs per m2, maar we kunnen wel een indicatie van de kosten voor reiniging van uw gevel in Castricum geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vind je een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Castricum. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u toch een exacte prijs ontvangen? Dan is het toch het beste om een vrijblijvende offerte gevelreiniging in Castricum aan te vragen.

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Castricum

Nu u een beeld heeft van wat een gevelreiniging van uw gevel in Castricum inhoudt, hoe het proces in zijn werk gaat, waarom het noodzakelijk is en wat de kosten zijn, vertellen wij u graag waarom wij de juiste partij voor een gevelreiniging in Castricum zijn.

Met ruim 40 jaar ervaring, meer dan 300 gereinigde gevels (waaronder in Castricum) en meer dan 400 tevreden klanten biedt geen enkele gevel meer een te grote uitdaging voor ons. Wij staan voor persoonlijk contact, service en kwaliteit. Bij ons bent u geen nummertje en pakken wij elke klus van klein naar groot met dezelfde professionele standaard op. Een tevreden klant is immers het beste visitekaartje. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland (dus ook in Castricum) en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en op verzoek maken we gratis, zonder verdere verplichtingen, een proefstuk voor een gevelreiging in Castricum.

40

Jaar ervaring in gevelreiniging

300

Gevels gereinigd

100

Daken gereinigd

400

Tevreden klanten gingen u voor

Bekijk het resultaat van gevelreiniging in Castricum

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv stralen met de IBIX® Straalketel

gevelreiniging met kokend heet watertechniek originele staat gevelreiniging kokend heet watertechniek resultaat

Gevelreiniging in Castricum brengt uw gevel terug in nieuwstaat.

Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan via onderstaand formulier

Overige diensten die wij uitvoeren in Castricum


Neem Contact met ons op