Wij zijn de gevelreiniging specialist in Amsterdam

Gevelreiniging in Amsterdam
Offerte aanvragen

Gevelreiniging in Amsterdam


Amsterdam is de stad van vele uiterste, met vele nieuwbouwwijken maar ook vele oude panden. Het oudse huis van Amsterdam, op de Warmoesstraat 90, stamt uit 1485! Bij een gevelreiniging in Amsterdam weet je daardoor nooit wat je aantreft. Kies daarom bij een gevelreiniging van uw gevel in Amsterdam voor een specialist die ervaring heeft met de vele type gevels dat Amsterdam rijk is. P.Prak Gevelreiniging is de specialist op het gebied van gevelreiniging in Amsterdam. Op deze pagina vindt u alle informatie over een gevelreiniging aan uw pand.


Vakkundig personeel voor gevelreiniging


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven tijdens een gevelreiniging in Amsterdam


Snelle offerte op maat


Eigen materieel bij een gevelreiniging in Amsterdam

Waarom gevelreiniging Amsterdam

Waarom een gevelreiniging in Amsterdam

Amsterdam is een van de drukste steden van Nederland. Elke dag weten vele mensen de stad te bereiken voor zowel zakelijk als recreatieve doeleinden, naast de vele inwoners die de stad telt. De hoeveelheid verkeer en industrie dat in en rondom Amsterdam plaats vindt zorgt, naast de weersomstandigheden, voor een extra aanslag van uw gevel in Amsterdam. Naast zon, regen en vorst tasten ook de uitlaatgassen en uitstoot de staat van uw gevel aan. Veel voorkomende problemen zijn de algen en mossen, zwarte aanslag (roet, fijnstof, uitstoot industrie en verkeer) en het vergrauwen/verweren van de gele baksteen.

Dit tast niet alleen de uitstraling en kwaliteit van uw gevel in Amsterdam aan, maar zorgt ook voor mogelijke verdergaande gevolgen. Als uw gevel niet tijdig gereinigd wordt, geeft u de vervuiling vrij spel om in de voegen en bakstenen beschadigingen aan te richten. Dit kan het begin zijn van ergere schades zoals vocht die de gevel en woning binnentreedt. Wacht dus niet te lang met een gevelreiniging van uw gevel in Amsterdam en voorkom hoge herstelkosten door tijden voor een gevelreiniging te kiezen! Wij helpen u graag met een grondige gevelreiniging in Amsterdam.

Waarom gevelreiniging Amsterdam

Waar reinigen wij gevels in Amsterdam

Met ruim 820 duizend inwoners is Amsterdam de grootste stad van Nederland. Elk van de zeven stadsdelen heeft zijn eigen kenmerken en eigen type gevels. P. Prak Gevelrenovatie is beschikbaar voor een gevelreiniging Amsterdam centrum, gevelreiniging Amsterdam Nieuw-West, gevelreiniging Amsterdam Noord, gevelreiniging Amsterdam Oost, gevelreiniging Amsterdam West, gevelreiniging Amsterdam Zuid en gevelreiniging Amsterdam Zuid-Oost.

Kortom, in heel Amsterdam kunt u ons inzetten om uw gevel grondig te reinigen en terug te brengen in nieuwstaat. Met onze ruim 40 jaar ervaring en meer dan 300 gevels die gereinigd hebben in onder andere Amsterdam, biedt geen enkele gevel meer een te grote uitdaging. Voor zowel monumentale panden in Amsterdam Zuid als voor nieuwbouw op Amsterdam Ijburg hebben wij de juiste technieken beschikbaar om de gevel gronding, secuur en op duurzame wijze te reinigen.

Wilt u vrijblijvend advies over hoe uw gevel in Amsterdam op de meest optimale manier gereinigd dient te worden, neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van het juiste advies en een vrijblijvende offerte.

waar gevelreiniging Amsterdam
Offerte aanvragen

Hoe wij gevels reinigen in Amsterdam

Bij een gevelreiniging in Amsterdam is de manier waarop wij de gevel reinigen sterk afhankelijk van het type pand dat u heeft en de mate van vervuiling. Voor lichte vervuiling hebben wij bijvoorbeeld de Kokend Heetwater Techniek®, waarbij vervuiling aan uw gevel door algen, mossen of klimop wordt verholpen door middel van stoomcleanen. Dit proces kan zonder probleem worden herhaald zonder dat de steen of voeg wordt beschadigd en is daardoor zeer geschikt voor oude monumentale panden in Amsterdam.

Als uw gevel dusdanig vervuild is dat stoomcleanen geen bevredigend resultaat oplevert kan uw gevel in Amsterdam worden gereinigd met het TORBO®️ softstraal systeem. Bij de zwaardere of meer ernstige vervuiling is dit een mooie oplossing. Een gevel met de zwarte aanslag (roet) of ernstige verwering/vergrauwing van de gele of lichte baksteen. Ook dan kunnen wij uw gevel weer in nieuwstaat brengen door te softstralen. Met het TORBO®️ softstraal systeem kunnen wij alle soorten gevels en monumentale panden reinigen. Hiermee kunnen wij ook voegbesparend werken.

Bij slecht en moeilijk bereikbare gevels, wat zeker in Amsterdam het geval kan zijn, hebben wij de mogelijkheid om de IBIX® straalketel in te zetten. De straalketel maakt luchtgommen mogelijk en kan ook goed gebruikt worden voor oude hardhouten gebinten, balken of kapconstructies. Wilt u meer informatie over hoe wij gevels reinigen? Bekijk dan onze gevelreiniging pagina.

hoe gevelsreinigen Amsterdam

Kosten gevelreiniging in Amsterdam

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Amsterdam heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een gevelreiniging tijdig uit te voeren. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een gevelreiniging in Amsterdam. Wij hebben geen vaste prijs per m2, maar we kunnen wel een indicatie van de kosten voor reiniging van uw gevel in Amsterdam geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vind je een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Amsterdam. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u toch een exacte prijs ontvangen? Dan is het toch het beste om een vrijblijvende offerte gevelreiniging in Amsterdam aan te vragen.

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Amsterdam

Nu u een beeld heeft van wat een gevelreiniging van uw gevel in Amsterdam inhoudt, hoe het proces in zijn werk gaat, waarom het noodzakelijk is en wat de kosten zijn, vertellen wij u graag waarom wij de juiste partij voor een gevelreiniging in Amsterdam zijn.

Met ruim 40 jaar ervaring, meer dan 300 gereinigde gevels (waaronder in Amsterdam) en meer dan 400 tevreden klanten biedt geen enkele gevel meer een te grote uitdaging voor ons. Wij staan voor persoonlijk contact, service en kwaliteit. Bij ons bent u geen nummertje en pakken wij elke klus van klein naar groot met dezelfde professionele standaard op. Een tevreden klant is immers het beste visitekaartje. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland (dus ook in Amsterdam) en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en op verzoek maken we gratis, zonder verdere verplichtingen, een proefstuk voor een gevelreiniging in Amsterdam.

40

Jaar ervaring in gevelreiniging

300

Gevels gereinigd

100

Daken gereinigd

400

Tevreden klanten gingen u voor

Bekijk het resultaat van gevelrenovatie in Amsterdam

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv stralen met de IBIX® Straalketel

gevelreiniging met kokend heet watertechniek originele staat gevelreiniging kokend heet watertechniek resultaat

Wij reinigen alle type gevels in Amsterdam.

Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan via onderstaand formulier

Overige diensten die wij uitvoeren in Amsterdam


Neem Contact met ons op