Home  >   Diensten  >   Gevelreiniging   >   Gevelreiniging Amsterdam


Gevelreiniging en gevelrenovatie in Amsterdam

Wij zijn de gevelreiniging, gevelrenovatie en voegwerk specialist van Amsterdam!

Meer informatie ⬇ 🕻 023 208 4033
Offerte aanvragen

Gevelreiniging & gevelrenovatie in Amsterdam

Amsterdam is de stad van vele uiterste, met vele nieuwbouwwijken maar ook vele oude panden. Het oudste huis van Amsterdam, op de Warmoesstraat 90, stamt uit 1485! Hierdoor zijn de gevels in Amsterdam erg divers in haar materialen, ouderdom en staat. Kies daarom bij een gevelreiniging en gevelrenovatie van uw gevel in Amsterdam voor een specialist die ervaring heeft met de vele type gevels dat Amsterdam rijk is.

P.Prak Gevelrenovatie is de specialist op het gebied van gevelreiniging en gevelrenovatie in Amsterdam. Op deze pagina vindt u alle informatie over een gevelreiniging en gevelrenovatie aan uw pand.


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materiaal


Lokaal bedrijf

Waarom gevelreiniging Amsterdam

Waarom een gevelreiniging in Amsterdam

Amsterdam is een van de drukste steden van Nederland. Elke dag weten vele mensen de stad te bereiken voor zowel zakelijk als recreatieve doeleinden, naast de vele inwoners die de stad telt. De hoeveelheid verkeer en industrie dat in en rondom Amsterdam plaats vindt zorgt, naast de weersomstandigheden, voor een extra aanslag van uw gevel in Amsterdam. Naast zon, regen en vorst tasten ook de uitlaatgassen en uitstoot de staat van uw gevel aan. Veel voorkomende problemen zijn de algen en mossen, zwarte aanslag (roet, fijnstof, uitstoot industrie en verkeer) en het vergrauwen/verweren van de gele baksteen.

Dit tast niet alleen de uitstraling en kwaliteit van uw gevel in Amsterdam aan, maar zorgt ook voor mogelijke verdergaande gevolgen. Als uw gevel niet tijdig gereinigd wordt, geeft u de vervuiling vrij spel om in de voegen en bakstenen beschadigingen aan te richten. Dit kan het begin zijn van ergere schades zoals vocht die de gevel en woning binnentreedt. Wacht dus niet te lang met een gevelreiniging van uw gevel in Amsterdam en voorkom hoge herstelkosten door tijden voor een gevelreiniging te kiezen! Wij helpen u graag met een grondige gevelreiniging in Amsterdam.

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan.
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

De soorten van gevelreiniging in Amsterdam

Een gevelreiniging kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, afhankelijk van de ouderdom en staat van uw gevel. Met name voor de gevels in Amsterdam is het erg belangrijk dat het juiste soort gevelreiniging wordt uitgevoerd om uw gevel optimaal te beschermen. Bij een gevelreiniging kunt u onder andere kiezen voor stoomcleanen met onze gepatenteerde 'Kokend Heetwater Techniek'. Bij deze techniek reinigen wij de gevel zonder chemicalieen waardoor de kans op beschadiging van uw gevel nihil is. Doordat het water een temperatuur van 100 graden celsius heeft creert het een thermoschock effect en wordt het vuil opgelost in het water. De stoomclean techniek is de meest milieuvriendelijk manier van gevelreiniging en leent zich uitstekend voor het meermaals reinigen van de gevel.

gevelreiniging in Amsterdam

Gevelreiniging via stoomcleanen is ideaal voor


Groene aanslag zoals algen, mossen en schimmels


Klimop resten


Witte kalkzandsteen


Lichte vervuiling op de gele steen


Gevelreiniging rode baksteen voor een optimale werking van het impregneermiddel


MBI betonsteen


Betonranden en betonplaten


Gestucte en geschilderde gevels


Reguliere schoonmaak

Offerte aanvragen

Gevel Softstralen in Amsterdam

Bij zware vervuiling aan uw gevel in Amsterdam kan het zijn dan stoomcleanen niet voldoende uitkomst biedt. In deze gevallen kunnen wij de gevel softstralen als zwaarder alternatief voor het stoomcleanen. Met ons TORBO® softstraal systeem kunnen wij alle soorten gevels reinigen zoals die van historische, monumentale panden in Amsterdam. Hierbij hoeft u zich geen zorgen maken over bij komende schades gezien er met deze techniek voegbesparend te werk kan worden gegaan.


Gevelreiniging via softstralen is ideaal voor:

Gele steen met vervuiling

Gele steen met vergrauwing of verwering

Lichte baksteen met vergrauwing

Rode baksteen met zwarte aanslag van roet

Witte aanslag en zoutuitbloei

Verf verwijderen

Volledige Gevelrenovatie in Amsterdam

Wanneer een gevel niet alleen vervuild is maar ook hevig beschadigd is, biedt een gevelrenovatie uitkomst. Een gevelrenovatie in Amsterdam voeren wij uit aan panden waarbij het voegwerk verzand is, scheuren in het metselwerk zitten of roestige ankers in de gevel zitten waardoor die ontzet is. Bij een complete gevelrenovatie wordt de gevel eerst gereinigd en het oude voegwerk verwijderd. Indien nodig wordt in overleg de scheuren, stenen en beschadigingen aan het metselwerk hersteld. Daarna voegen we gevel af met de gewenste voeg en wordt alles geïmpregneerd. Het eindresultaat is werkelijk verbluffend, een gevel die niets onderdoet aan die van een nieuwbouw woning.

Bij een complete gevelrenovatie in Amsterdam verrichten wij de volgende werkzaamheden.

  • Steigers opbouwen
  • Reinigen van de gevel dmv stoomcleanen of stralen
  • Oud voegwerk uithakken/uitslijpen
  • Scheuren en beschadigingen in de gevel herstellen
  • Vervangen van stenen
  • Gevel opnieuw voegen
  • Impregneren
gevelrenovatie in Amsterdam

Bekijk het resultaat van gevelreiniging en gevelrenovatie in Amsterdam

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv TORBO® Softstralen

TORBO®️ softstraal systeem originele staat TORBO®️ softstraal systeem resultaat

Gevel Impregneren in Amsterdam

Een erg belangrijke stap bij een gevelreiniging of gevelrenovatie, is het impregneren van de gevel. Deze laatste stap is als het ware de 'verzegeling' van uw gevel en helpt uw gevel in Amsterdam zo lang mogelijk in perfecte staat te houden. Bij het impregneren van uw gevel brengen wij een impregneermiddel aan over de gevel waardoor een water- en vuilafstotende beschermlaag ontstaat. Hiermee geeft u de meest voorkomende oorzaken van beschadigingen en vervuiling aan uw gevel geen kans.

Doordat er geen wateropname van de steen is, hebben algen, mossen en vervuiling minder kans om zich te hechten aan de gevel. Hierdoor blijft uw gevel in Amsterdam langer in een goede conditie, langer schoon en is makkelijker te reinigen. Het impregneermiddel is 90-95% waterdamp doorlatend zodat de gevel blijft ademen en doordat buitenmuren droog blijven zal ook het energieverbruik omlaag gaan wat weer een pluspunt is voor het milieu!

Offerte aanvragen

Kosten gevelreiniging in Amsterdam

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Amsterdam heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een gevelreiniging tijdig uit te voeren. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een gevelreiniging in Amsterdam. Wij hebben geen vaste prijs per m2, maar we kunnen wel een indicatie van de kosten voor reiniging van uw gevel in Amsterdam geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vind je een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Amsterdam. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u toch een exacte prijs ontvangen? Dan is het toch het beste om een vrijblijvende offerte gevelreiniging in Amsterdam aan te vragen.

Waar reinigen wij gevels in Amsterdam

Met ruim 820 duizend inwoners is Amsterdam de grootste stad van Nederland. Elk van de zeven stadsdelen heeft zijn eigen kenmerken en eigen type gevels. P. Prak Gevelrenovatie is beschikbaar voor een gevelreiniging Amsterdam centrum, gevelreiniging Amsterdam Nieuw-West, gevelreiniging Amsterdam Noord, gevelreiniging Amsterdam Oost, gevelreiniging Amsterdam West, gevelreiniging Amsterdam Zuid en gevelreiniging Amsterdam Zuid-Oost.

Kortom, in heel Amsterdam kunt u ons inzetten om uw gevel grondig te reinigen en terug te brengen in nieuwstaat. Met onze ruim 40 jaar ervaring en meer dan 300 gevels die gereinigd hebben in onder andere Amsterdam, biedt geen enkele gevel meer een te grote uitdaging. Voor zowel monumentale panden in Amsterdam Zuid als voor nieuwbouw op Amsterdam Ijburg hebben wij de juiste technieken beschikbaar om de gevel gronding, secuur en op duurzame wijze te reinigen.

Wilt u vrijblijvend advies over hoe uw gevel in Amsterdam op de meest optimale manier gereinigd dient te worden, neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van het juiste advies en een vrijblijvende offerte.

waar gevelreiniging Amsterdam

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Amsterdam

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Amsterdam heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een uw gevel te onderhouden. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld een gevelreiniging in Amsterdam. Wij hebben geen vaste m2 prijs maar we hebben wel een indicatie van de kosten voor een gevelreiniging in Haarlem geven. Een complete gevelrenovatie is toch meer maatwerk dan een gemiddelde prijs te geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vindt u een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Amsterdam. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aan te vragen.


40

Jaar ervaring in gevels voegen


300

Gevel gereinigd


100

Daken gereinigd


400

Tevreden klanten gingen u voor

Bekijk het resultaat van gevelrenovatie in Amsterdam

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv TORBO® Softstralen

TORBO®️ softstraal systeem originele staat TORBO®️ softstraal systeem resultaat

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan.
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

Dit zeggen onze klanten"Vakkundig bedrijf, ze werken netjes, ruimen alles elke dag keurig op, en leveren mooi werk. We zijn lang bezig geweest om een bedrijf te vinden die ons een goed gevoel gaf en die een goeie prijs voor onze gevelrenovatie gaf. Wij hebben geen spijt en zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen."

- R. de Boer


"Onze door klimop lelijk geworden schuurmuur is door Piet Prak en Co weer als nieuw schoongemaakt, superstrak opnieuw gevoegd en als kers op de taart ook nog voorzien van een coatinglaag. Zeer tevreden klant."

- Bert & Sandra