Wij zijn de gevelreiniging en gevelrenovatie specialist in Wassenaar

Gevelrenovatie P. Pronk gevelrenovatie P. Pronk gevelrenovatie
Offerte aanvragen

Gevels reinigen en renoveren in Wassenaar


Door een gevelreiniging of gevelrenovatie in Wassenaar laat u uw woning of bedrijfspand er weer mooi uitzien. Het onderhoud van de gevel is toch iets waar niet al te veel aan wordt gedacht. Terwijl de gevel wel zo belangrijk is! Door tijdig onderhoud blijven de gevels en voegen in een goede conditie. Hierdoor bent u beter beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling van buitenaf. Bij P. Prak Gevelrenovatie helpen wij u graag met het gevelonderhoud in Wassenaar door middel van een grondige gevelreiniging, gevelrenovatie of impregnatie .


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materieel

Gevels reinigen in Wassenaar

P. Prak Gevelrenovatie helpt u graag met een gevelreiniging of gevelrenovatie in Wassenaar. In de loop van de jaren hebben wij al meerdere gevels gereinigd en gerenoveerd in Wassenaar. Gevelreiniging is mogelijk door te stoomcleanen met de 'Kokend Heetwater Techniek®' of een meer intensieve reiniging door te stralen/luchtgommen bij ernstige vervuiling of verweerde gevels die niet meer schoon worden door te stoomcleanen.

40

Jaar ervaring

300

Gevels hersteld

100

Daken gereinigd

400

Tevreden klanten gingen u voor

Stoomcleanen met de Kokend Heetwater Techniek®

Als u uw gevel laat stoomcleanen in Wassenaar is dit de meest milieuvriendelijke techniek zonder gebruik te maken van chemicaliën. Er wordt alleen water gebruikt met gepaste druk en een temperatuur van meer dan 100° celsius wat voor het thermoshock effect zorgt. Door de thermoshock schrikt als het ware de vervuiling van de ondergrond en lost het op in het water. Gevelreiniging dmv stoomcleanen doe je vooral bij vervuiling door algen en mossen en bij minder ernstige verwering van de lichte en gele baksteen. Stoomcleanen kan ook zonder probleem herhaald worden zonder de steen of voeg te beschadigen.

Offerte aanvragen

Stralen met de IBIX® straalketel

Bij zwaardere of ernstige vervuiling op de gevel zoals de zwarte aanslag (roet), wat een ophoping is van jarenlange blootstelling aan de uitlaatgassen van het verkeer en de industrie, maar ook bij de zeer bekende verwering/vergrauwing van de gele of lichte baksteen. Ook dan kunnen wij uw gevel weer in nieuwstaat brengen door te stralen. Met het IBIX® natstraalsysteem kunnen wij onder lage druk, zonder stofoverlast kwetsbare ondergronden en zelf monumentale panden reinigen in Wassenaar. Soms zijn de voegen ook in slechte staat en is het beter om die ook te vervangen. Vaak is dit bij oudere panden en de zuidwest zijde (regenzijde) van het pand.

Bekijk het resultaat van gevelreiniging in Wassenaar

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv stralen met de IBIX® Straalketel

gevelreiniging met kokend heet watertechniek originele staat gevelreiniging kokend heet watertechniek resultaat

Gevelrenovatie in Wassenaar

Als de voegen aan het verzanden zijn of als er al veel voegen eruit zijn gevallen is het waarschijnlijk tijd voor een gevelrenovatie. Bij een gevelrenovatie worden alle oude voegen verwijderd, kapotte stenen vervangen, scheuren gerepareerd en daarna afgewerkt met een mooie nieuwe strakke voeg naar wens. De gevelreiniging is uiteraard ook onderdeel van het proces om de gevel weer in een mooie en fraaie staat te brengen. Met een jarenlange ervaring in gevelrenovatie weten wij als geen ander hoe een gevel gerenoveerd moet worden.

Offerte aanvragen

Impregneren van uw gevel in Wassenaar

Veelal na een gevelreiniging of gevelrenovatie impregneren wij ook de gevels in Wassenaar. Dit zullen wij ook ten alle tijden adviseren vanwege de meerwaarde die het geeft om de gevel in een goede staat te behouden. Wij impregneren door het impregneermiddel over de gevel te laten vloeien waardoor een water- en vuilafstotende beschermlaag ontstaat. Doordat er geen wateropname van de steen is, hebben algen, mossen en vervuiling minder kans om zich te hechten aan de gevel. Hierdoor blijft uw gevel in Wassenaar langer in een goede conditie, langer schoon en is makkelijker te reinigen. Het impregneermiddel is waterdamp doorlatend zodat de gevel blijft ademen, en doordat buitenmuren droog blijven zal ook het energieverbruik omlaag gaan wat weer een pluspunt is voor het milieu!

Gevelreiniging en renovatie verhoogt de uitstraling en waarde van uw woning in Wassenaar.

Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan via onderstaand formulier

Neem Contact met ons op