Home  >   Diensten  >   Gevelrenovatie   >   Gevelrenovatie Roelofarendsveen


De specialist in gevelreiniging en gevelrenovatie van Roelofarendsveen

Gevelreiniging, de gevel opnieuw voegen of een complete gevelrenovatie dat is wat wij dagelijks doen en blij van worden!

Meer informatie ⬇ 🕻 023 208 4033
Offerte aanvragen

Gevelreiniging & gevelrenovatie in Roelofarendsveen

Op zoek naar een specialist met ervaring in gevelreiniging en gevelrenovatie in Roelofarendsveen? Wij kunnen u helpen! Met een gevelreiniging of gevelrenovatie beschermt u de gevel niet alleen tegen weersinvloeden en vervuiling maar krijgt de gevel ook zijn uitstraling weer terug. Door een professionele gevelreiniging of renovatie ziet uw gevel in Roelofarendsveen er weer uit als nieuw. Op deze pagina leest u veel meer over de mogelijkheden voor het reinigen of renoveren van uw gevel in Roelofarendsveen.


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materiaal


Lokaal bedrijf

waarom gevelreiniging Roelofarendsveen

Waarom gevelreiniging in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen, levendig en vol energie, is ook een plek waar gevels flink wat te verduren hebben. Tussen de wisselvallige weersomstandigheden en de niet te negeren uitstoot van verkeer en industrie, heeft uw gevel in Roelofarendsveen een fulltime baan. Materialen zoals baksteen, zand en cement, hoe robuust ook, krijgen het zwaar te voorduren door al deze externe invloeden.

Nu vraagt u zich wellicht af: "Is dit echt zo'n groot probleem?" Het korte antwoord: ja. Na verloop van tijd kan al deze blootstelling uw gevel doen verkleuren, eroderen en zelfs structurele problemen veroorzaken. Voorkomen is in dit geval niet alleen beter, maar ook voordeliger dan genezen. Regelmatige gevelreiniging en tijdige gevelrenovatie in Roelofarendsveen zijn daarom geen luxe, maar een noodzaak.

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

Er zijn verschillende manieren van gevelreiniging in Roelofarendsveen

Zo kunt u kiezen voor gevelreiniging dmv stoomcleanen met de gepatenteerde “Kokend Heetwater Techniek”. Voor het stoomcleanen maken wij alleen gebruik van water zonder toevoegingen van chemicaliën. Het water heeft een temperatuur van 100° celsius wat voor het thermoshock effect zorgt en dat het vuil oplost in het hete water. Stoomcleanen is de meest milieuvriendelijke en voordelige manier van gevelreiniging. Dit type gevelreiniging kan zonder problemen meermaals herhaald worden zonder de stenen of voeg te beschadigen.

gevelreiniging in Roelofarendsveen

Gevelreiniging via stoomcleanen is ideaal voor


Groene aanslag zoals algen, mossen en schimmels


Klimop resten


Witte kalkzandsteen


Lichte vervuiling op de gele steen


Gevelreiniging rode baksteen voor een optimale werking van het impregneermiddel


MBI betonsteen


Betonranden en betonplaten


Gestucte en geschilderde gevels


Reguliere schoonmaak

Offerte aanvragen

Gevel Softstralen in Roelofarendsveen

Als de gevel te vervuild is en stoomcleanen geen bevredigend resultaat zal opleveren kunnen wij de gevel ook nog softstralen. Bij de zwaardere of meer ernstige vervuiling is dit een mooie oplossing want ook dan kunnen wij uw gevel weer in nieuwstaat brengen door de gevel te stralen. Met ons TORBO® softstraal systeem kunnen wij alle soorten gevels en monumentale panden reinigen. Hiermee is het ook mogelijk voegbesparend te werken.


Gevelreiniging via softstralen is ideaal voor:

Gele steen met vervuiling

Gele steen met vergrauwing of verwering

Lichte baksteen met vergrauwing

Rode baksteen met zwarte aanslag van roet

Witte aanslag en zoutuitbloei

Verf verwijderen

Gevelrenovatie in Roelofarendsveen

Soms is het nodig om een gevelrenovatie van uw woning in Roelofarendsveen uit te voeren. Als bijvoorbeeld het voegwerk verzand is, scheuren in het metselwerk of roestige ankers in de gevel waardoor die ontzet is. Bij een complete gevelrenovatie wordt de gevel eerst gereinigd en het oude voegwerk verwijderd. Indien nodig wordt in overleg de scheuren, stenen en beschadigingen aan het metselwerk hersteld. Daarna voegen we gevel af met de gewenste voeg en wordt alles geïmpregneerd. Het uiteindelijke resultaat is een gevel zo goed als nieuw die er weer jaren tegen aan kan!

Wat wij doen met een complete gevelrenovatie

  • Steigers opbouwen
  • Reinigen van de gevel dmv stoomcleanen of stralen
  • Oud voegwerk uithakken/uitslijpen
  • Scheuren en beschadigingen in de gevel herstellen
  • Vervangen van stenen
  • Gevel opnieuw voegen
  • Impregneren
gevelrenovatie in Roelofarendsveen
gevel voegen in Roelofarendsveen

Gevel voegen in Roelofarendsveen

Heeft uw gevel in Roelofarendsveen last van verzande of afgebrokkelde voegen? Zoekt u een specialist in het voegen van gevels in Roelofarendsveen. De ervaren vakmannen van P. Prak gevelrenovatie lossen dit graag voor u op. Door het voegwerk te vervangen is uw gevel weer in een optimale staat om bescherming te bieden.

Bijkomend voordeel is dat de gevel er ook weer als nieuw uit ziet doordat de voeg voor een groot gedeelte de uitstraling bepaalt. Met de juiste kleur voeg in de gevel kunt u een opvallende of juist een rustig beeld vormen. Door het uithakken of uitslijpen van het voegwerk kunnen wij weer een gezonde en mooie voeg aanbrengen in uw gevel. Wilt u gewoon strakke platvolle voeg of een snijvoeg dan zorgen wij daarvoor.

Impregneren van uw gevel in Roelofarendsveen

Veelal na een gevelreiniging of gevelrenovatie impregneren wij ook gevels in Roelofarendsveen. Dit zullen wij ook ten alle tijden adviseren vanwege de meerwaarde die het geeft om uw gevel in Roelofarendsveen in een goede staat te behouden. Wij impregneren door het impregneermiddel over de gevel te laten vloeien waardoor een water- en vuilafstotende beschermlaag ontstaat.

Doordat er geen wateropname van de steen is, hebben algen, mossen en vervuiling minder kans om zich te hechten aan de gevel. Hierdoor blijft uw gevel in Roelofarendsveen langer in een goede conditie, langer schoon en is makkelijker te reinigen. Het impregneermiddel is 90-95% waterdamp doorlatend zodat de gevel blijft ademen en doordat buitenmuren droog blijven zal ook het energieverbruik omlaag gaan wat weer een pluspunt is voor het milieu!

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Roelofarendsveen

Nu u een beeld heeft van wat een gevelreiniging van uw gevel in Roelofarendsveen inhoudt. Willen wij u ook graag vertellen waarom wij de juiste partij zijn voor een professionele reiniging of renovatie.

Met ruim 40 jaar ervaring, 350+ gereinigde en gerenoveerde gevels en 400+ tevreden klanten is geen enkele gevel een te grote uitdaging voor ons. Wij staan voor persoonlijk contact, service en kwaliteit. Bij ons bent u geen nummertje en pakken wij elke klus van klein naar groot met dezelfde professionele standaard op. Een tevreden klant is immers het beste visitekaartje. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en op verzoek maken we zonder verdere verplichtingen een proefstuk voor gevelreiniging in Roelofarendsveen.


40

Jaar ervaring in gevels voegen


300

Gevel gereinigd


100

Daken gereinigd


400

Tevreden klanten gingen u voor

Kosten gevelreiniging in Roelofarendsveen

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Roelofarendsveen heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een uw gevel te onderhouden. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld een gevelreiniging in Roelofarendsveen. Wij hebben geen vaste m2 prijs maar we hebben wel een indicatie van de kosten voor een gevelreiniging in Roelofarendsveen geven. Een complete gevelrenovatie is toch meer maatwerk dan een gemiddelde prijs te geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vindt u een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Roelofarendsveen. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bekijk het resultaat van gevelreiniging en gevelrenovatie in Roelofarendsveen

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv TORBO® Softstralen

TORBO®️ softstraal systeem originele staat TORBO®️ softstraal systeem resultaat

Dit zeggen onze klanten



"Vakkundig bedrijf, ze werken netjes, ruimen alles elke dag keurig op, en leveren mooi werk. We zijn lang bezig geweest om een bedrijf te vinden die ons een goed gevoel gaf en die een goeie prijs voor onze gevelrenovatie gaf. Wij hebben geen spijt en zouden dit bedrijf aan iedereen aanbevelen."

- R. de Boer


"Onze door klimop lelijk geworden schuurmuur is door Piet Prak en Co weer als nieuw schoongemaakt, superstrak opnieuw gevoegd en als kers op de taart ook nog voorzien van een coatinglaag. Zeer tevreden klant."

- Bert & Sandra


"De gevel ziet er weer top uit dankzij Piet Prak en zijn team! Ondanks dat het weer tegenzat en het een lang project is geworden, is de communicatie open en transparant geweest. We wisten precies waar we stonden. Naast kwalitatief goed werk, ook een fijne communicatie. Ik beveel ze van harte aan."

- Sandra Been


"Als VVE Karel Doormanlaan 52-86 hebben we P. Prak gevelrenovatie onze voor en zijgevel laten renoveren (voegen, zandstralen, impregneren). Al die tijd heb ik als voorzitter van de VVE fijn en snel contact gehad met Piet via whatsapp waardoor alles altijd in goed overleg en vlekkeloos verliep. Aardige mensen in dienst en het eindresultaat spreekt voor zich."

- Robin El-Hage


"We zijn heel erg tevreden met het resultaat. En zeer blij dat we gekozen hebben voor dit bedrijf. De gevels zijn heel mooi geworden, afwerking is ook netjes en het werd gelukkig mooi schoon achter gelaten. Goed team, fijne mensen. Echt top! En we waren ook blij met Piet zijn kundige adviezen. Betrouwbaar en goede communicatie. Dank jullie wel!"

- Anneke Verburg


"Prak Gevelrenovatie heeft bewezen dat men waarmaakt wat men belooft op haar website. Prak heeft een goede naam in de gevelrenovatie markt en dat blijkt ook uit het feit dat je wat geduld moet hebben voordat men aan jouw (gevel)wensen toekomt. Vooral de aandacht voor details bij het reinigen getuigt van het vakmanschap van Prak Gevelrenovatie."

- Henk De Ridder