Wij zijn de gevelreiniging specialist in Hoofddorp

Gevelreiniging in Hoofddorp
Offerte aanvragen

Gevelreiniging in Hoofddorp


Opgericht in 1855 als Kruisdorp en sinds 1868 bekend onder de huidige naam: Hoofddorp. Met een dusdanig lange historie kun je in Hoofddorp een hoop verschillende woningtypen en bijbehorende gevels vinden. Hierbij hebben oude gevels een andere aanpak nodig dan nieuwbouw gevels. Kies daarom bij een gevelreiniging in Hoofddorp voor eens specialist die kennis heeft van hoe je met elk type gevel omgaat, om de duurzaamheid van uw gevel in Hoofddorp te garanderen. P.Prak Gevelreiniging voorziet u graag van advies voor een gevelreiniging in Hoofddorp.


Vakkundig personeel voor gevelreiniging


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven tijdens een gevelreiniging in Hoofddorp


Snelle offerte op maat


Eigen materieel bij een gevelreiniging in Hoofddorp

Waarom gevelreiniging Hoofddorp

Waarom een gevelreiniging in Hoofddorp

Met ruim 76 duizend inwoners en nog steeds groeiende, is Hoofddorp een van de grotere gemeentes die Nederland rijk is. Met name vanaf de jaren zestig is het aantal inwoners van Hoofddorp sterk gegroeid en zijn een hoop nieuwbouwwijken opgeleverd, zoals de wijk Graan voor Visch. In de jaren zeventig kwamen hier wijken zoals Pax en Bornholm bij. De gevels in deze wijken hebben dus al meer dan een halve eeuw aan weersomstandigheden en toenemende uitstoot van de groei van de stad doorstaan.

Naast de weersomstandigheden zoals regen, vorst en de zon die uw gevel in Hoofddorp aantasten, zorgt de groei van de stad voor een extra aanslag op u gevel. De hoeveelheid verkeer en industrie tasten middels de uitstoot en uitlaatgassen de staat van uw gevel aan. Veel voorkomende problemen zijn de algen en mossen, zwarte aanslag (roet, fijnstof, uitstoot industrie en verkeer) en het vergrauwen/verweren van de gele baksteen.

Hierbij wordt niet alleen de uitstraling van uw gevel in Hoofddorp aangetast waardoor deze er minder fraai uitziet, maar ook de kwaliteit van uw gevel gaat achteruit mits u de vervuiling onbehandeld laat. Als uw gevel niet tijdig gereinigd wordt, geeft u de vervuiling vrij spel om in de voegen en bakstenen beschadigingen aan te richten. Dit kan het begin zijn van ergere schades zoals vocht die de gevel en woning binnentreedt. Wij helpen u graag schades aan uw gevel in Hoofddorp ten gevolge van vervuiling tijdig tegen te gaan en hoge herstelkosten te voorkomen, door u vrijblijvend advies op maat te geven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Waarom gevelreiniging Hoofddorp

Waar reinigen wij gevels in Hoofddorp

Ondanks de rijke historie die Hoofddorp kent en de verschillende type woningen en gevels, van oud tot nieuwbouw, zijn wij beschikbaar voor gevelreiniging in elke wijk van Hoofddorp. Dit komt door onze ruim 40 jaar ervaring en de verschillende technieken die wij bij gevelreiniging in Hoofddorp tot onze beschikking hebben, waardoor wij elke type gevel gronding en veilig kunnen reinigen.

Zo zijn wij beschikbaar voor een gevelreiniging Hoofddorp-West, gevelreiniging Hoofddorp-Zuid, gevelreiniging Hoofddorp-Graan voor Visch, gevelreiniging Hoofddorp-Noord, gevelreiniging Hoofddorp-Oost, gevelreiniging Hoofddorp Floriande-West, gevelreiniging Hoofddorp Floriande-Oost, gevelreiniging Hoofddorp Toolenburg-Oost, gevelreiniging Hoofddorp Toolenburg-West en de rest van Hoofddorp.

Wilt u vrijblijvend advies over hoe uw gevel in Hoofddorp op de meest optimale manier gereinigd dient te worden, neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van het juiste advies en een vrijblijvende offerte.

waar gevelreiniging Hoofddorp
Offerte aanvragen

Hoe wij gevels reinigen in Hoofddorp

Bij een gevelreiniging in Hoofddorp bepaald de leeftijd van uw pand, het type pand, de staat van de gevel en natuurlijk uw eigen wensen de manier waarom wij uw gevel in Hoofddorp reinigen. Voor lichte vervuiling hebben wij bijvoorbeeld de Kokend Heetwater Techniek®, waarbij vervuiling aan uw gevel door algen, mossen of klimop wordt verholpen door middel van stoomcleanen. Dit proces kan zonder probleem worden herhaald zonder dat de steen of voeg wordt beschadigd en is daardoor zeer geschikt voor verouderde gevels in Hoofddorp.

Als uw gevel dusdanig vervuild is dat stoomcleanen geen bevredigend resultaat oplevert kan uw gevel in Hoofddorp worden gereinigd met het TORBO®️ softstraal systeem. Bij de zwaardere of meer ernstige vervuiling is dit een mooie oplossing. Een gevel met de zwarte aanslag (roet) of ernstige verwering/vergrauwing van de gele of lichte baksteen. Ook dan kunnen wij uw gevel weer in nieuwstaat brengen door te softstralen. Met het TORBO®️ softstraal systeem kunnen wij alle soorten gevels en monumentale panden reinigen. Hiermee kunnen wij ook voegbesparend werken.

Bij slecht en moeilijk bereikbare gevels in Hoofddorp hebben wij de mogelijkheid om de IBIX® straalketel in te zetten. De straalketel maakt luchtgommen mogelijk en kan ook goed gebruikt worden voor oude hardhouten gebinten, balken of kapconstructies. Wilt u meer informatie over hoe wij gevels reinigen? Bekijk dan onze gevelreiniging pagina.

hoe gevelsreinigen Hoofddorp

Kosten gevelreiniging in Hoofddorp

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Hoofddorp heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een gevelreiniging tijdig uit te voeren. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een gevelreiniging in Hoofddorp. Wij hebben geen vaste prijs per m2, maar we kunnen wel een indicatie van de kosten voor reiniging van uw gevel in Hoofddorp geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vind je een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Hoofddorp. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u toch een exacte prijs ontvangen? Dan is het toch het beste om een vrijblijvende offerte gevelreiniging in Hoofddorp aan te vragen.

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Hoofddorp

Nu u een beeld heeft van wat een gevelreiniging van uw gevel in Hoofddorp inhoudt, hoe het proces in zijn werk gaat, waarom het noodzakelijk is en wat de kosten zijn, vertellen wij u graag waarom wij de juiste partij voor een gevelreiniging in Hoofddorp zijn.

Met ruim 40 jaar ervaring, meer dan 300 gereinigde gevels (waaronder in Hoofddorp) en meer dan 400 tevreden klanten biedt geen enkele gevel meer een te grote uitdaging voor ons. Wij staan voor persoonlijk contact, service en kwaliteit. Bij ons bent u geen nummertje en pakken wij elke klus van klein naar groot met dezelfde professionele standaard op. Een tevreden klant is immers het beste visitekaartje. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland (dus ook in Hoofddorp) en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en op verzoek maken we gratis, zonder verdere verplichtingen, een proefstuk voor een gevelreiniging in Hoofddorp.

40

Jaar ervaring in gevelreiniging

300

Gevels gereinigd

100

Daken gereinigd

400

Tevreden klanten gingen u voor

Bekijk het resultaat van gevelrenovatie in Hoofddorp

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv stralen met de IBIX® Straalketel

gevelreiniging met kokend heet watertechniek originele staat gevelreiniging kokend heet watertechniek resultaat

Wij reinigen gevels in alle wijken van Hoofddorp.

Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan via onderstaand formulier

Overige diensten die wij uitvoeren in Hoofddorp


Neem Contact met ons op