Stel ons uw vraag

🏠  >   Gevelreiniging   >   Gevelreiniging Hoofddorp


Gevelreiniging en gevelrenovatie in Hoofddorp

Wij verzorgen uw gevelreiniging, gevelrenovatie en voegwerk in Hoofddorp!

Gevelreiniging in Hoofddorp
Offerte aanvragen

Gevelreiniging & gevelrenovatie in Hoofddorp


Opgericht in 1855 als Kruisdorp en sinds 1868 bekend onder de huidige naam: Hoofddorp. Met een dusdanig lange historie kun je in Hoofddorp een hoop verschillende woningtypen en bijbehorende gevels vinden. Hierbij hebben oude gevels een andere aanpak nodig dan nieuwbouw gevels. Kies daarom bij een gevelreiniging & gevelrenovatie in Hoofddorp voor eens specialist die kennis heeft van hoe je met elk type gevel omgaat, om de duurzaamheid van uw gevel in Hoofddorp te garanderen. P.Prak Gevelreiniging voorziet u graag van advies voor een gevelreiniging & gevelrenovatie in Hoofddorp.


Vakkundig personeel


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven


Snelle offerte op maat


Eigen materiaal

Waarom gevelreiniging Hoofddorp

Waarom een gevelreiniging in Hoofddorp

Met ruim 76 duizend inwoners en nog steeds groeiende, is Hoofddorp een van de grotere gemeentes die Nederland rijk is. Met name vanaf de jaren zestig is het aantal inwoners van Hoofddorp sterk gegroeid en zijn een hoop nieuwbouwwijken opgeleverd, zoals de wijk Graan voor Visch. In de jaren zeventig kwamen hier wijken zoals Pax en Bornholm bij. De gevels in deze wijken hebben dus al meer dan een halve eeuw aan weersomstandigheden en toenemende uitstoot van de groei van de stad doorstaan.

Naast de weersomstandigheden zoals regen, vorst en de zon die uw gevel in Hoofddorp aantasten, zorgt de groei van de stad voor een extra aanslag op u gevel. De hoeveelheid verkeer en industrie tasten middels de uitstoot en uitlaatgassen de staat van uw gevel aan. Veel voorkomende problemen zijn de algen en mossen, zwarte aanslag (roet, fijnstof, uitstoot industrie en verkeer) en het vergrauwen/verweren van de gele baksteen.

Hierbij wordt niet alleen de uitstraling van uw gevel in Hoofddorp aangetast waardoor deze er minder fraai uitziet, maar ook de kwaliteit van uw gevel gaat achteruit mits u de vervuiling onbehandeld laat. Als uw gevel niet tijdig gereinigd wordt, geeft u de vervuiling vrij spel om in de voegen en bakstenen beschadigingen aan te richten. Dit kan het begin zijn van ergere schades zoals vocht die de gevel en woning binnentreedt. Wij helpen u graag schades aan uw gevel in Hoofddorp ten gevolge van vervuiling tijdig tegen te gaan en hoge herstelkosten te voorkomen, door u vrijblijvend advies op maat te geven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Waarom gevelreiniging Hoofddorp

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan.
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

Soorten van gevelreiniging in Hoofddorp

Hoofddorp is vele verschillende panden en gevels rijk! Op het gebied van gevelreiniging vraagt elke type gevel zijn eigen aanpak. Bij P.Prak Gevelreiniging hebben wij verschillende soorten van gevelreiniging die wij kunnen toepassen afhankelijk van de ouderdom en staat van de gevel. Bij een gevelreiniging kunt u onder andere kiezen voor stoomcleanen met onze gepatenteerde 'Kokend Heetwater Techniek'. Bij deze techniek reinigen wij de gevel zonder chemicalieen waardoor wij uw gevel ongeacht de ouderdom optimaal beschermen! Doordat het water een temperatuur van 100 graden celsius heeft creert het een thermoschock effect en wordt het vuil opgelost in het water. De stoomclean techniek is de meest milieuvriendelijk manier van gevelreiniging en leent zich uitstekend voor het meermaals reinigen van de gevel.

Gevelreiniging via stoomcleanen is ideaal voor
✓ Groene aanslag waaronder algen, mossen en schimmels
✓ MBI betonsteen
✓ Klimop resten
✓ Lichte vervuiling op de gele steen
✓ Witte kalkzandsteen
✓ Betonranden en betonplaten
✓ Gevelreiniging rode baksteen voor een optimale
werking van het impregneermiddel
✓ Gestucte / geschilderde gevels
✓ Reguliere schoonmaak

gevelreiniging in Hoofddorp
Offerte aanvragen

Softstralen van uw gevel in Hoofddorp

Een erg goed alternatief voor het stoomcleanen is het Softstralen van uw gevel in Hoofddorp. Deze techniek kan worden toegepast wanneer uw gevel dusdanig vervuild is en stoomcleanen geen uitkomst meer biedt. Met ons TORBO® softstraal systeem kunnen wij alle soorten gevels reinigen ongeacht de staat of de ouderdom. Deze techniek is uitermate geschikt om voegbesparend te werk te gaan waardoor u zich over schades aan uw gevel als gevolg van de reining geen zorgen hoeft te maken. Het filmpje op deze pagina geeft u een beeld hoe deze techniek ook uw gevel in Hoofddorp in nieuwstaat kan brengen.

Gevelreiniging via softstralen is met name geschikt voor:

✓ Lichte baksteen met vergrauwing
✓ Gele steen met vervuiling
✓ Witte aanslag en zoutuitbloei
✓ Gele steen met vergrauwing of verwering
✓ Verf verwijderen
✓ Rode baksteen met zwarte aanslag van roet

Volledige Gevelrenovatie in Hoofddorp

In enkele gevallen is een gevelreiniging niet afdoende om de staat van uw gevle in Hoofddorp te herstellen. Met name als uw voegwerk beschadigd is of als er scheuren in de gevel zijn ontstaan, is een gevelrenovatie de uitkomst om uw gevel in originele staat te herstellen. Een gevelrenovatie in Hoofddorp voeren wij uit aan panden waarbij het voegwerk verzand is, scheuren in het metselwerk zitten of roestige ankers in de gevel zitten waardoor die ontzet is. Bij een complete gevelrenovatie wordt de gevel eerst gereinigd en het oude voegwerk verwijderd. Indien nodig wordt in overleg de scheuren, stenen en beschadigingen aan het metselwerk hersteld. Daarna voegen we gevel af met de gewenste voeg en wordt alles geïmpregneerd. Het eindresultaat is werkelijk verbluffend, een gevel die niets onderdoet aan die van een nieuwbouw woning.

Bij een complete gevelrenovatie in Hoofddorp verrichten wij de volgende werkzaamheden.

• Steigers opbouwen
• Reinigen van de gevel dmv stoomcleanen of stralen
• Oud voegwerk uithakken/uitslijpen
• Scheuren en beschadigingen in de gevel herstellen
• Vervangen van stenen
• Gevel opnieuw voegen
• Impregneren

gevelrenovatie in Hoofddorp
gevel voegen in Hoofddorp

Gevel voegen in Hoofddorp

Gevels bestaan voor een groot deel uit voegen. Wanneer het voegwerk zijn beste tijd heeft gehad, dan heeft dit direct impact op de gehele uitstraling van de gevel. Na verloop van tijd kunnen de voegen verzanden, afbrokkelen of wit uitslaan. Herkent u dit in de voegen van uw gevel in Hoofddorp? Dan helpen de ervaren vakmannen van P. Prak gevelrenovatie u graag verder! Wij zijn de specialist in voegwerk van Hoofddorp.

Door het voegwerk te vervangen is uw gevel weer in een optimale staat om bescherming te bieden. Dit doen wij door de oude voegen te verwijderen, reinigen en vervolgens weer een nieuwe voeg aan te brenge. Hierbij kunnen wij volledig rekening houden met uw wensen wat betreft type voeg en kleur. Gezien de voegen voor een groot deel het aanblik van de gevel bepalen, is het van belang hier een goede keuze in te maken. Uiteraard kunnen wij u hierbij assisteren om tot een goede keuze te komen door middel van samples en toelichting.

gevel voegen in Hoofddorp

Gevel Impregneren in Hoofddorp

Wanneer uw gevel grondig gereinigd is of hij middels een complete gevelrenovatie weer in nieuwstaat is gebracht, wilt u zeker weten dat u zo lang mogelijk van uw stralende gevel in Hoofddorp kunt genieten! Om dit te waarborgen zorgen wij ervoor dat wij de gevel na afloop impregneren. Deze stap zorgt ervoor dat er een laag over de gevel wordt aangebracht die de gevel beschermt tegen nieuwe vervuiling en beschadigingen.

Doordat er geen wateropname van de steen is, hebben algen, mossen en vervuiling minder kans om zich te hechten aan de gevel. Hierdoor blijft uw gevel in Hoofddorp langer in een goede conditie, langer schoon en is makkelijker te reinigen. Het impregneermiddel is 90-95% waterdamp doorlatend zodat de gevel blijft ademen en doordat buitenmuren droog blijven zal ook het energieverbruik omlaag gaan wat weer een pluspunt is voor het milieu!

Offerte aanvragen

Kosten gevelreiniging in Hoofddorp

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Hoofddorp heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een gevelreiniging tijdig uit te voeren. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een gevelreiniging in Hoofddorp. Wij hebben geen vaste prijs per m2, maar we kunnen wel een indicatie van de kosten voor reiniging van uw gevel in Hoofddorp geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vind je een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Hoofddorp. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u toch een exacte prijs ontvangen? Dan is het toch het beste om een vrijblijvende offerte gevelreiniging in Hoofddorp aan te vragen.

Waar reinigen wij gevels in Hoofddorp

Ondanks de rijke historie die Hoofddorp kent en de verschillende type woningen en gevels, van oud tot nieuwbouw, zijn wij beschikbaar voor gevelreiniging in elke wijk van Hoofddorp. Dit komt door onze ruim 40 jaar ervaring en de verschillende technieken die wij bij gevelreiniging in Hoofddorp tot onze beschikking hebben, waardoor wij elke type gevel gronding en veilig kunnen reinigen.

Zo zijn wij beschikbaar voor een gevelreiniging Hoofddorp-West, gevelreiniging Hoofddorp-Zuid, gevelreiniging Hoofddorp-Graan voor Visch, gevelreiniging Hoofddorp-Noord, gevelreiniging Hoofddorp-Oost, gevelreiniging Hoofddorp Floriande-West, gevelreiniging Hoofddorp Floriande-Oost, gevelreiniging Hoofddorp Toolenburg-Oost, gevelreiniging Hoofddorp Toolenburg-West en de rest van Hoofddorp.

Wilt u vrijblijvend advies over hoe uw gevel in Hoofddorp op de meest optimale manier gereinigd dient te worden, neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van het juiste advies en een vrijblijvende offerte.

waar gevelreiniging Hoofddorp

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Hoofddorp

Nu u een beeld heeft van wat een gevelreiniging van uw gevel in Hoofddorp inhoudt, hoe het proces in zijn werk gaat, waarom het noodzakelijk is en wat de kosten zijn, vertellen wij u graag waarom wij de juiste partij voor een gevelreiniging in Hoofddorp zijn.

Met ruim 40 jaar ervaring, meer dan 300 gereinigde gevels (waaronder in Hoofddorp) en meer dan 400 tevreden klanten biedt geen enkele gevel meer een te grote uitdaging voor ons. Wij staan voor persoonlijk contact, service en kwaliteit. Bij ons bent u geen nummertje en pakken wij elke klus van klein naar groot met dezelfde professionele standaard op. Een tevreden klant is immers het beste visitekaartje. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland (dus ook in Hoofddorp) en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en op verzoek maken we gratis, zonder verdere verplichtingen, een proefstuk voor een gevelreiniging in Hoofddorp.

40

Jaar ervaring

300

Gevels hersteld

100

Daken gereinigd

400

Tevreden klanten gingen u voor

Bekijk het resultaat van gevelrenovatie in Hoofddorp

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv TORBO® Softstralen

TORBO®️ softstraal systeem originele staat TORBO®️ softstraal systeem resultaat

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan.
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

Overige diensten die wij uitvoeren in Hoofddorp