Stel ons uw vraag

🏠  >   Gevelreiniging   >   Gevelreiniging Almere


De specialist in gevelreiniging en gevelrenovatie van Almere

Gevelreiniging, de gevel opnieuw voegen of een complete gevelrenovatie dat is wat wij dagelijks doen in Almere en blij van worden!

Gevelreiniging in Almere
Offerte aanvragen

Gevelreiniging & gevelrenovatie in Almere


Op zoek naar een ervaren specialist in gevelreiniging en gevelrenovatie in Almere? Wij staan voor u klaar! Met de eerste woningen opgeleverd in 1976, is Almere een jonge gemeente te noemen. Dat ‘het kan in Almere’, is terug te zien in de verschillende architectuur en gevels die de stad rijk is. Ook bij deze nieuwbouw woningen kan vervuiling snel een effect op de gevel krijgen waardoor deze er niet meer zo fraai uit ziet.

Met een gevelreiniging of gevelrenovatie beschermt u de gevel niet alleen tegen weersinvloeden en vervuiling maar krijgt de gevel ook zijn uitstraling weer terug. Met onze ruim 40 jaar ervaring in gevelrenovatie, gevelrenovatie en voegwerk zorgen wij er voor dat uw woning in Almere weer zijn oorspronkelijke uitstraling terug krijgt. Op deze pagina leest u alles over de verschillende mogelijkheden.


Vakkundig personeel voor gevelreiniging


Met een 9,2 beoordeeld


U hoeft niet thuis te blijven tijdens een gevelreiniging in Almere


Snelle offerte op maat


Eigen materieel bij een gevelreiniging in Almere

Waarom gevelreiniging Almere

Waarom een gevelreiniging in Almere

Almere is een van de snelst groeiende steden in Nederland. Met de slogan ‘het kan in Almere’ werkt de stad aan zijn bekendheid en vestigen steeds meer gezinnen en bedrijven zich in de stad. Deze extra bedrijvigheid en inwoners heeft ook een keerzijde, namelijk een toenemende uitstoot en uitlaatgassen die naast de Nederlandse weersomstandigheden in de loop van de tijd een behoorlijke aanslag op uw gevel in Almere kunnen vormen.

Deze aanslag zorgt er niet alleen voor dat uw gevel in Almere er esthetisch minder fraai uitziet, maar vormt ook een serieus risico voor de duurzaamheid van uw gevel. De meest gebruikte materialen zoals baksteen, zand en cement bestaan uit mineralen die hierdoor worden aangetast. Hoe langer u wacht met een gevelreiniging of gevelrenovatie, des te meer de kwaliteit en uitstraling achteruit gaat. Wacht daarom niet te lang en voorkom problemen en hoge herstelkosten aan uw gevel in Almere.

Waarom gevelreiniging Almere

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan.
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

Verschillende soorten van gevelreiniging in Almere

Bij een gevelreiniging kunt u onder andere kiezen voor stoomcleanen met onze gepatenteerde 'Kokend Heetwater Techniek'. Bij het stoomcleanen wordt enkel water gebruikt en komen er geen chemicalieen aan te pas! Doordat het water een temperatuur van 100 graden celsius heeft creert het een thermoschock effect en wordt het vuil opgelost in het water. De stoomclean techniek is de meest milieuvriendelijk manier van gevelreiniging en leent zich uitstekend voor het meermaals reinigen van de gevel.

Gevelreiniging via stoomcleanen is ideaal voor
✓ Klimop resten
✓ Groene aanslag waaronder algen, mossen en schimmels
✓ Lichte vervuiling op de gele steen
✓ Witte kalkzandsteen
✓ MBI betonsteen
✓ Gevelreiniging rode baksteen voor een optimale
werking van het impregneermiddel
✓ Betonranden en betonplaten
✓ Gestucte / geschilderde gevels
✓ Reguliere schoonmaak

gevelreiniging in Almere
Offerte aanvragen

Vervuilde Gevel Softstralen in Almere

Bij een zwaardere of meer ernstige vervuiling waarbij stoomcleanen niet voldoende uitkomst biedt, kunnen wij de gevel sofststralen als alternatief voor het stoomcleanen. Met ons TORBO® softstraal systeem kunnen wij alle soorten gevels reinigen zoals die van monumentale panden. Hierbij hoeft u zich geen zorgen maken over bij komende schades gezien er met deze techniek voegbesparend te werk kan worden gegaan.

Gevelreiniging via softstralen is uiterst geschikt voor:

✓ Lichte baksteen met vergrauwing
✓ Gele steen met vervuiling
✓ Witte aanslag en zoutuitbloei
✓ Gele steen met vergrauwing of verwering
✓ Verf verwijderen
✓ Rode baksteen met zwarte aanslag van roet

Gevelrenovatie in Almere

Naast een gevelreiniging kunt u ons inzetten voor een gevelrenovatie in Almere. Bij een gevelrenovatie gaan wij uitvoeriger te werk en pakken wij alle zaken op die nodig zijn om uw gevel weer als nieuw te laten stralen. Als bijvoorbeeld het voegwerk verzand is, scheuren in het metselwerk of roestige ankers in de gevel waardoor die ontzet is biedt een gevelreiniging alleen niet voldoende uitkomst. Bij een complete gevelrenovatie wordt de gevel eerst gereinigd en het oude voegwerk verwijderd. Indien nodig wordt in overleg de scheuren, stenen en beschadigingen aan het metselwerk hersteld. Daarna voegen we gevel af met de gewenste voeg en wordt alles geïmpregneerd. Het uiteindelijke resultaat is een gevel zo goed als nieuw die er weer jaren tegen aan kan!

Bij een complete gevelrenovatie verrichten wij de volgende zaken

• Steigers opbouwen
• Reinigen van de gevel dmv stoomcleanen of stralen
• Oud voegwerk uithakken/uitslijpen
• Scheuren en beschadigingen in de gevel herstellen
• Vervangen van stenen
• Gevel opnieuw voegen
• Impregneren

gevelrenovatie in Almere
gevel voegen in Almere

Gevel voegen in Almere

Zien uw voegen in Almere er niet meer zo strak uit als toen u het huis kocht? Heeft u last van verzande of afgebrokkelde voegen? De ervaren vakmannen van P. Prak gevelrenovatie lossen dit graag voor u op. Wij zijn de specialist in voegwerk van Almere. Door het voegwerk te vervangen is uw gevel weer in een optimale staat om bescherming te bieden.

Naast een praktisch aspect ziet uw gevel er esthetisch ook weer als nieuw uit! De gevel bestaat voor een groot gedeelte uit voegen die de uitstraling bepalen. Met de juiste kleur voeg in de gevel kunt u bij een renovatie van uw voegen zelf de nieuwe uitstraling van uw gevel bepalen. Door het uithakken of uitslijpen van het voegwerk kunnen wij weer een gezonde en mooie voeg aanbrengen in uw gevel. Of u nu gaat voor strakke platvolle voeg of een snijvoeg, wij verzorgen het voor nu en laten uw gevel weer stralen als nooit tevoren.

gevel voegen in Almere

Gevel Impregneren in Almere

Om uw gevel in Almere na een gevelreiniging of gevelrenovatie zo lang als mogelijk in optimale staat te houden, adviseren wij de gevel te impregneren. Bij het impregneren van uw gevel brengen wij een impregneermiddel aan over de gevel waardoor een water- en vuilafstotende beschermlaag ontstaat. Hiermee geeft u de meest voorkomende oorzaken van beschadigingen en vervuiling aan uw gevel geen kans.

Doordat er geen wateropname van de steen is, hebben algen, mossen en vervuiling minder kans om zich te hechten aan de gevel. Hierdoor blijft uw gevel in Almere langer in een goede conditie, langer schoon en is makkelijker te reinigen. Het impregneermiddel is 90-95% waterdamp doorlatend zodat de gevel blijft ademen en doordat buitenmuren droog blijven zal ook het energieverbruik omlaag gaan wat weer een pluspunt is voor het milieu!

Offerte aanvragen

Kosten gevelreiniging in Almere

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Almere heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een gevelreiniging tijdig uit te voeren. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een gevelreiniging in Almere. Wij hebben geen vaste prijs per m2, maar we kunnen wel een indicatie van de kosten voor reiniging van uw gevel in Almere geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vind je een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Almere. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u toch een exacte prijs ontvangen? Dan is het toch het beste om een vrijblijvende offerte gevelreiniging in Almere aan te vragen.

Waar wij gevels reinigen & renoveren in Almere

Op het gebied van gevelreiniging in Almere bevat de misvatting dat dit enkel op de oudere woningen en panden in de stad van toepassing is. Feit is dat vervuiling van de gevels aan alle soorten gevels voor kan komen, van zowel de eerste woningen uit 1976 als nieuwbouw wijken. Zo kunt u ons inzetten en aan het werk zien met een gevelreiniging in zowel de eerste wijken in Almere (Almere-Haven) als in de nieuwbouwwijken zoals Almere Nobelhorst.

Doordat vervuiling geen rekening houdt met het type gevel of de leeftijd van de gevel, kan een gevelreiniging noodzakelijk zijn in alle delen van Almere. Zo staan wij klaar voor een gevelreiniging Almere-Haven, gevelreiniging Almere-Oostvaarders, gevelreiniging Almere-Buiten, gevelreiniging Almere Muziekwijk, gevelreiniging Almere-Poort, gevelreiniging Almere Nobelhorst en gevelreiniging Almere Hout.

Wilt u vrijblijvend advies over hoe uw gevel in Almere op de meest optimale manier gereinigd dient te worden, neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van het juiste advies en een vrijblijvende offerte.

gevelreiniging in heel Almere

Kies voor P. Prak Gevelrenovatie in Almere

Nu u alle informatie over gevelreiniging in Almere heeft gelezen weet u hoe belangrijk het is om een uw gevel te onderhouden. Nu bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld een gevelreiniging in Almere. Wij hebben geen vaste m2 prijs maar we hebben wel een indicatie van de kosten voor een gevelreiniging in Haarlem geven. Een complete gevelrenovatie is toch meer maatwerk dan een gemiddelde prijs te geven.

Op deze pagina over de kosten en prijzen vindt u een overzicht en indicatie van de prijzen voor de verschillende soorten gevelreiniging in Almere. De tarieven zijn gebaseerd op gemiddelden en onze ervaring van de afgelopen jaren. Wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aan te vragen.

40

Jaar ervaring

300

Gevels hersteld

100

Daken gereinigd

400

Tevreden klanten gingen u voor

Bekijk het resultaat van gevelreiniging en gevelrenovatie in Almere

Gevelreiniging met de Kokend Heetwater Techniek®

gevelreiniging met stralen originele staat gevelreiniging met stralen resultaat

Gevelreiniging dmv TORBO® Softstralen

TORBO®️ softstraal systeem originele staat TORBO®️ softstraal systeem resultaat

Een offerte voor gevelreiniging in drie simpele stappen!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gevelreiniging in uw specifieke situatie? Vraag dan binnen vijf minuten, in drie simpele stappen een scherpe offerte aan.
Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte op maat!


Offerte aanvragen

Diensten die wij uitvoeren in Almere